E-post: info@luxbostyle.no

Telefon: (+47) 968 69 873

 

 

© 2015 Luxbostyle

Facebook

BOLIGSTYLING

 
Boligstyling er i dag en nødvendig del av å gjøre seg klar til å selge og vise frem boligen fra sin aller beste side. Konkurransen mellom din og de andre boligene starter med en gang boligen er ute for annonsering til salg. Første inntrykk må være det beste, og LuxBostyle hjelper dere å lage et miljø som er mest mulig salgbar og tiltrekkende.

 

Stilen som LuxBostyle benytter er tilpasset boligens beliggenhet og målgruppe. Dette vil skape et klarere bilde for kjøpere, muligheten for å kunne se seg selv bo der. I dagens boligmarked er det stor konkurranse. Valg av riktig boligstylingsbedrift kan avgjøre mye.

med utgangspunkt av hele arealet, optimaliserer vi etter dine behov. Vi ser på planløsning, og tar frem forslag som passer akkurat for deg. Ønsker du en mer helhetlig løsning på ditt interiør, ser vi også på farger og materialer, og hjelper til med å finne frem til riktige valg. Vi har også mange gode leverandører på inventar.

-Styling Konsultasjon- kr 1550,- /time

Boligstylist foretar en befaring av boligen, og legger en plan for hvordan den skal styles og forberedes innen fotografering. Her brukes ikke noen møbler eller pyntegjenstander fra Luxbostyle

 

-Delstyling- Fra kr. 7.950,- 

Boligstylist foretar en befaring av boligen og sender en personlig rapport med endringer som anbefales. Stylist supplerer med varer fra eget lager;tekstiler, belysning og pyntegjenstander. Dette innbefatter ingen store møbler.

 

-Helstyling-

Det innebærer komplett møblering av bolig. Her er boligen i utgangspunkt tom, og boligstylist sørger for alt som skal til for å fylle en tom/delvis tom bolig. Alt fra sofagruppe, spisestue, senger og kontor - til tekstiler, gardiner, bilder og pyntegjenstander. Alt med 4 ukers leie inkl. i prisen.

  • 1 roms fra.13.150 kr

  • 2 roms fra. 15.350 kr

  • 3 roms fra. 17.550 kr

  • 4 roms fra. 18.650 kr

  • 5 roms fra 20.850 kr

  • Enebolig starter fra. 28.000 kr

Det tilkommer ekstra for balkong - og terrasse styling.

  • Liten Balkong 1200 kr

  • Terrasse 1900 kr

 

Samtlige Priser som vises er fra priser. inkluderer mva, levering, henting og leietid av styling inntil boligen er solgt etter styling datoen (maks 5 uker). Etter 5 uker beregnes 20 % av kontraktbeløpet/uke.

 

Vi forutsetter, og er takknemlige, for at du har vasket leiligheten godt før vi kommer og styler boligen din.